Nieuwsbrief 2018-1

Beste Leden,

Met de lente/zomer in zicht willen we jullie graag even bijpraten over de laatste gang van zaken. Ook hebben we een aantal belangrijke data voor jullie op een rijtje gezet.

IJsjestoernooi en Oliebollentoernooi

Ook dit jaar zal er voor alle leden een ijsjes- en oliebollentoernooi georganiseerd worden. Dit wordt gehouden op Woensdag 13 juni 2018. Jullie ontvangen hier te zijner tijd een uitnodiging voor.

Laatste speelavond van dit seizoen

Zoals het er nu uitziet zal woensdag 13 juni de laatste speelavond zijn van dit seizoen. De eerste woensdag na de SEN feesten beginnen we dan weer aan ons nieuwe seizoen!

Berkelcompetitie

Na een aantal speelrondes zijn dit de voorlopige tussenstanden (exclusief de wedstrijden van 14 april):
Neede 1: 2e in Poule A
Neede 2: 1e in Poule C (!)
Neede 3: 6e in Poule C

Op 12 mei wordt er nog in Hengelo gespeeld, en 26 mei is de laatste speelronde in Eibergen.

Ledenvergadering

Dinsdag 24 april is de ledenvergadering van onze vereniging, bij onze voorzitter thuis. Aanvang is 20.30 uur.

BBQ

Net als andere jaren willen we het seizoen weer graag afsluiten met een gezellige barbecue. We zijn alleen nog op zoek naar geschikte locatie.
Voor ideeën houden we ons aanbevolen, de locatie waar we de afgelopen jaren met veel
plezier gebruik van hebben gemaakt is helaas niet meer beschikbaar. Dus heb je een idee hiervoor, meldt je even bij iemand van het bestuur, alvast bedankt voor het meedenken.

Probeer Badminton Nu!

In navolging van de vorige nieuwsbrief kunnen we melden dat de actie inderdaad een aantal blijvende nieuwe (jeugd)leden heeft opgeleverd, hartstikke mooi!